Futbol Federasyonu’nda takım elbiseli erkekler tarafından tam olarak varoluşunuz ‘futbolun daha geniş çıkarları için değil’ olarak damgalandığında, belli bir tavır üretir.

Futbol Federasyonu’nda takım elbiseli erkekler tarafından tam olarak varoluşunuz ‘futbolun daha geniş çıkarları için değil’ olarak damgalandığında, belli bir tavır üretir.

Sean Rigg, George Francomb gibi iyi bir çarpı işareti veriyor ve geride kaldıktan sonra Wimbledon, kitaptaki en eski numarayı kullanarak hakimiyet kurdu.

Uzun bir top takımı değiller, ancak Akinfenwa ve Matt Tubbs gibi hedef bir adam – Bournemouth’tan ödünç alınmış – onunla oynuyorsa, Liverpool’un fiziksel kararlılığını test etmemek aptallık olurdu. Bu sezon ilk kez değil, Liverpool istekli bulundu. Riggs kaleye şut atmadan önce Premier Lig ziyaretçilerinin arka arkaya iki kafa vuruşu – Akinfenwa ve Tubbs’a – kaybettiklerinde dokuz dakika geçti ve Wimbledon ondan ipucunu aldı. 

Martin Skrtel, 29. dakikada Francomb ile çapraz bir ortayı bulabilmek için tam anlamıyla geriledi, ancak köşeden top, Mignolet tarafından muhteşem bir şekilde şutunu çeken Riggs’e düştü. 

Adebayo Akinfenwa, Pazartesi gecesi Premier Lig kulübü Liverpool ile Wimbledon’u eşitlemek için güçleniyor

Akinfenwa, talihsiz Liverpool kalecisi Simon Mignolet’in kimsenin olmadığı bölgeye sıkışıp topu ağların arkasına atıyor

Wimbledon, FA Cup’ın üçüncü turunda Pazartesi gecesi Liverpool’a karşı ‘The Beast’ sayesinde kutlama yaparken

Akinfenwa, ‘Canavar’ın Wimbledon’a Premier Lig ziyaretçilerine karşı umut vermesinin ardından kutlamada kaçtı

Mignolet, Wimbledon Akinfenwa ile eşitledikten sonra hakeme sorular sorar

Akinfenwa (sağdan ikinci), Premier Lig ziyaretçilerine karşı eşitleştikten sonra Wimbledon takım arkadaşlarıyla kutlama yapıyor

Akinfenwa, Pazartesi gecesi League Two takımına umut vermeye çalışırken Liverpool’a karşı golünü kutluyor

Liverpool oyuncuları, Pazartesi gecesi Wimbledon’un golünü 1-1 yaptıktan sonra başlama vuruşuna geri dönerken cesaretleri kırılmış görünüyor.

Liverpool’un en basit yaklaşımlara karşı aşırı savunmasızlığı ortaya çıktığında 32 dakika geçti. Shea’dan Akinfenwa’nın kazandığı ilk kafa vuruşuyla soruna neden olan basit bir gol vuruşuydu ve ardından Rigg tarafından fiske atıldı. 

Ayağını şutun üzerinden geçirmek için başarılı olan Tubbs’a düştü, ancak onu uzaktaki direğin sonuna kadar yönlendirdi. Ancak dört dakika içinde Wimbledon Gerrard golünü silmişti ve Liverpool bir maçtan daha fazlasına sahipti.

Bir set parçası bunu yaptı, şaşırtıcı olmayan bir şekilde. Francomb’un sol taraftan korner atışı mükemmeldi, ancak Mignolet’in idaresi her şeyden başka bir şey değildi – topu tamamen ıskaladı, Mamadou Sakho’yu kendi çubuğuna saptıran şaşırttı. Top aşağı fırladı ve Akinfenwa en hızlı tepki verdi – bu size bir şey söylüyor – topu hattaki kargaşa içinde kırmızı gömlekleri geçmeye itti. Kingsmeadow patlak verdi. 

Bugünlerde ellerinde ‘bir kulüpten fazlası’ olduğunu iddia eden birçok pazarlama departmanı var – ancak AFC Wimbledon’un özgünlüğü etkilemek için sloganlara ihtiyacı yok. Futbol Federasyonu’nda takım elbiseli erkekler tarafından tam olarak varoluşunuz ‘futbolun daha geniş çıkarları için değil’ olarak damgalandığında, belli bir tavır üretir. 

Norbiton istasyonundan yere kadar yarım buçuk hatıra atkıları satılıyordu, ancak çok sayıda alıcı yoktu. Kingsmeadow, pankartlar söz konusu olduğunda taraftarların The Kop’a paraları için bir şans verebilecekleri tek alandır. “Dostum,” özellikle korkunç bir örnek oku, “bu bir tekme kıçı, keskin uçlu, sert, suratında, kırmızı acı biber, çok uzak, bir futbol takımının yüce annesi.”

Gerçekten öyle. Ve bunca yıldan sonra hala çılgın. Liverpool’un kaptanı bu duyguyu biliyor. Son dakikada hattan bir tane temizlettirdi, onu korusun.

Daha fazla video

  • 1
  • 2
  • 3
    • Video izle

      Ole Gunnar Solskjaer, Arsenal karşısında mağlubiyete tepki gösterdi

    • Video izle

      Arsenal’den Mikel Arteta, Manchester United’a karşı galibiyete tepki gösterdi

    • Video izle

      Keir Starmer, kilitlemede çok yavaş olduğu için Boris Johnson’ı eleştirdi

    • Video izle

      Doktor, depresyonla mücadele eden birine söylememeniz gereken ifadeleri açıklıyor

    bahsegel tv izle

    • Video izle

      Boris Johnson, ulusal kilitlenmeyi haklı çıkarırken Commons’ta milletvekilleriyle karşı karşıya

    • Video izle

      ‘Yanlış bir şey yapmadım’: Tommy Robinson mitingde tutuklandı

    • Video izle

      Alışveriş yapanlar, ikinci ulusal kilitlemeden önce yiyecek depoluyor

    • Video izle

      ‘Joe Biden’a oy veriyorum’: Lady Gaga, Biden’ı Başkanlığa destekliyor

    • Video izle

      Adamın attığını fark ettikten sonra içinde içinde insan kafası olan bir çanta olan polis

    • Video izle

      Obama, Flint’teki Biden kampanya ziyaretinde 3 sayılık atış yaptı

    • Video izle

      Boris Johnson, İngilizleri kendi kendilerini tecrit edemedikleri için eleştiriyor

    • Video izle

      Stilist, mükemmel otlatma tahtası için adım adım yöntemi ortaya koyuyor

Akinfenwa (solda), FA Cup üçüncü tur maçında Liverpool’dan Emre Can’ı takip ederken, Wimbledon üzülmek istiyor

Akinfenwa, Wimbledon Liverpool’a 2-1 yenildikten sonra tam zamanlı olarak sahayı terk etti, ancak hayranlık uyandıran bir performans sergiledi

Wimbledon taraftarları, Liverpool’a karşı canını sıkan Premier Lig ziyaretçileriyle yüzleşmek için havadaydılar.

  • Sergio Aguero iyileşme yolunda: ‘Çoktan başladım … Louis van Gaal: Manchester United hala iyi değil … Willian Chelsea’nin FA Kupası zaferini aile gezisiyle kutluyor … Lukas Podolski Inter Milan ile antrenman yapıyor. ilk kez … AFC Wimbledon – Liverpool ve Burnley – Tottenham Hotspur … Rangers, Sports Direct yöneticisi Barry Leach’i …
  • Tony Pulis, Paul Jewell ve Carlo Nash’i getirmeye hazırlanıyor … Neil Adams, Mike Phelan ile birlikte Norwich City yöneticisi olarak istifa etti …

399 hisseleri

Leicester’ın bu sezon Avrupa’daki mükemmel rekoru, Claudio Ranieri’nin tarafının Kopenhag’da deplasmanda 0-0 berabere kalmasıyla Çarşamba gecesi sona erdi.

Tilkiler hala G Grubu’nun sıkı kontrolünde ancak Şampiyonlar Ligi’nin son 16’sındaki yerlerini teyit etmek için biraz daha beklemeleri gerekecek. 

Sportsmail’den Laurie Whitwell, Danimarka’daki sinir bozucu bir gecenin kilit noktalarına göz atıyor.

Leicester Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag tarafından 0-0 berabere kaldı.

Claudio Ranieri’nin tarafı, yarışmanın son 16’sındaki yerini teyit etmek için beklemek zorunda kalacak

  • Leicester, tarihi Şampiyonlar Ligi son 16’ya yaklaştı … UEFA Şampiyonlar Ligi CANLI: Tottenham 0-1 Bayer Leverkusen, … Kopenhag U19 3-2 Leicester City U19: Foxes ‘UEFA Genç … Claudio Ranieri, Chris Coleman ve Jurgen Klopp arasında …

355 paylaşım

Tinkerman yaşıyor

Monaco’nun anıları, Leicester’ın arkada üç oynadığı ortaya çıktığında geri geldi, bu onlara çok iyi hizmet eden 4-4-2 sisteminden tamamen uzaklaştı. 

Claudio Ranieri, kaotik bir 40 dakika sonra deneyini bıraktı. Bunu 2004 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde dosyalayın.

Ranieri, çekiliş sırasında arkada alışılmadık bir üçlü sistemi denemeyi seçti.

Winging it

Leicester, Nigel Pearson’un büyük kaçışı sırasında 3-4-3’ü iyi bir etki için kullandı, ancak burada Ranieri tarafından istihdam edilen personel asla rollerine uymadı. 

Luis Hernandez, tarihteki en yavaş kanat-bindirme olmalı, Pearson’un altında işi iyi yapan Marc Albrighton’ın yedek kulübesinde olduğu düşünülürse şaşırtıcı bir seçim. 

Ayrıca, Christian Fuchs’un hücum yetenekleri stoperde boşa gitti.

Luis Hernandez, Marc Albrighton’ın yedek kulübesinde olduğu düşünüldüğünde şaşırtıcı bir seçimdi.

Satış konuşmaları

Justin Bieber’ın son Kopenhag konseri, diğer popstarlardan birkaçı ile birlikte, Parken Stadyumu’ndaki sahanın yakın zamanda yeniden döşenmesi gerektiği anlamına geliyordu.

Sonuç olarak, çok kolay keserek zayıf bir yüzey görünüyordu. Danny Drinkwater bir bedel ödedi, Riyad Mahrez’i temizlemiş olabilecek hızlı bir serbest vuruş yapmak için koşarken kayarak.

Telia Parken’deki saha kalitesizdi ve Çarşamba günkü maç sırasında kesildi.

Shinji kurtuldu mu?

Hafta sonu Ranieri, Shinji Okazaki’yi Leicester’ın ticari markası yüksek enerji açısından önemi açısından N’Golo Kante ile karşılaştırdı. 

Japon forvet, son iki maça – Crystal Palace karşısında galibiyet ve Spurs’da bir beraberlik – başlamıştı – tarafın kampanyanın en iyi performanslarıydı, ancak burada yedeklendi. Pazar günü West Brom için dinlendiniz mi?

Shinji Okazaki, bu hafta sonu West Brom’a karşı oynanacak maç akılda tutularak yedeklendi

Eldivenler takılı

Kimsenin şokuna rağmen, Kasım ayında Kopenhag çok soğuktu ve bu maç için sıcaklıklar 3 santigrat dereceye düştüğü için Leicester oyuncularının eldiven takması anlaşılabilirdi. 

Mahrez, Jeffrey Schlupp, Ahmed Musa ve Daniel Amartey örtbas edildi. Ancak Danimarka tarafındakilerin hiçbiri böyle bir ısınmaya ihtiyaç duymadı. Sizin için iklimlendirme.

Bir dizi Leicester oyuncusu, Danimarka’daki aşırı soğuk koşullarda eldiven giydi

  • Leicester, tarihi Şampiyonlar Ligi son 16’ya yaklaştı … UEFA Şampiyonlar Ligi CANLI: Tottenham 0-1 Bayer Leverkusen, … Kopenhag U19 3-2 Leicester City U19: Foxes ‘UEFA Genç … Claudio Ranieri, Chris Coleman ve Jurgen Klopp arasında …

355 paylaşım

Sevilla’nın patronu Jorge Sampaoli, Samir Nasri’nin Dinamo Zagreb’e karşı kazandığı maçta galibiyet performansını övdü ve Manchester City’den kredi alan kişinin tüm yeteneğiyle oynadığına inanıyor.

Nasri, Salı gecesi düzenlenen H Grubu karşılaşmasında Hırvat şampiyonluk sahipleri Dinamo Zagreb’de İspanyol tarafına 1-0 Şampiyonlar Ligi galibiyeti verdi.

Eski Şili menajeri Sampaoli, Etihad Stadyumu’ndan hareket ettikten sonra üçüncü golünü atmasının ardından Fransız’a övgü yağdırdı.

Samir Nasri, Salı akşamı Dinamo Zagreb’de Sevilla’nın galibiyetini kutladı

Sevilla menajeri Jorge Sampaoli, Nasri’nin Hırvatistan’daki maç kazandıran performansını övdü

Nasri performans gösteriyor ve ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. O, oyununun zirvesinde bir oyuncu ve bizi oyunlardan geçiriyor ‘dedi Sampaoli.

Daha fazla golü hak ettik, ancak bu oyunlarda başaramazsanız hataları göze alamazsınız. 

  • Pep Guardiola özel resim: İspanyol Barcelona’sını yeniden yaşıyor … Manchester City’den dışlanmış Samir Nasri, Sevilla’nın galibiyetini çaldı … Pep Guardiola, eski arkadaşı Ronald Koeman’a meydan okuyor … Sevilla, Steven N’Zonzi ile sözleşme görüşmeleri açmak istiyor .. .

3,5 bin hisse

‘Güçlü değilsek, daha iyi takımlarla rekabet etmek zor olacak. Zamanla bunu geliştirmeyi umuyorum. ‘ 

Salı günkü sonuç, ikinci kademe Avrupa Ligi’nde son üç şampiyonluğun galibi olan Sevilla’dan, Lyon’da 1-0 kazanan Juventus ile birlikte grubun zirvesinde yedi puan yükseldi.

29 yaşındaki oyuncu, Hırvatistan’ın La Liga tarafının golünü açmış olmaktan çok mutlu

Manchester City’den ödünç alınan Fransız, bir girişimin genişlemesini izliyor

Sevilla, Nasri’nin 37. dakikada klinik bitirişinin her iki tarafında da kaygan bir yüzeyde bir dizi şansı kaçırdı ve Mariano Ferreira’nın alçak bir haçının ardından topu dar bir açıdan eve dürttü.  

Yaz aylarında Manchester City’den bir yıllık bir borçla Sevilla’ya taşınan Nasri, Dinamo kendi yarı sahasından çıkmaya çalışırken 45’lik açılışın ortasında benzer bir pozisyondan geniş vurdu.

Mariano, Luciano Vietto ve Franco Vasquez de yaklaştılar ancak Dinamo nihayet öne çıktıktan sonra ziyaretçiler kapanış aşamalarında kaçırdıkları için neredeyse cezalandırıldılar.

El Arabi Hilal Soudani, Gordon Schildenfeld ve 18 yaşındaki Borna Sosa, Maksimir Stadyumu’nda bir ekolayzır elde etme şansına sahipler ancak Sevilla, zayıf liderliğini korudu.

Salı günü sahnede çekilen Nasri, Manchester City’de Pep Guardiola yönetiminde gözden düştü

  • Pep Guardiola özel resim: İspanyol Barcelona’sını yeniden yaşıyor … Manchester City’den dışlanmış Samir Nasri, Sevilla’nın galibiyetini çaldı … Pep Guardiola, eski arkadaşı Ronald Koeman’a meydan okuyor … Sevilla, Steven N’Zonzi ile sözleşme görüşmeleri açmak istiyor .. .

3,5 bin hisse

Pep Guardiola yanlışlıkla Barcelona’nın Marc-Andre ter Stegen’in Manchester City’nin kalecisi olarak Joe Hart’ı değiştirmek için 1 numaralı tercihi olduğunu açıkladı.

Şehir yöneticisi, Çarşamba akşamı Nou Camp’te eski kulübü Barcelona’ya karşı kendi tarafının Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde konuşuyordu.

Guardiola’nın ifşası, İspanya’da, yaz aylarında City’yi devraldığından beri bir dizi eski oyuncusuyla temasa geçtiğine dair haberleri yalanlayınca geldi.

Marc-Andre ter Stegen, Pep Guardiola ile yazın Manchester City’ye katılma konusunda konuştu.

Guardiola, Claudio Bravo’yu imzalamadan önce Ter Stegen’i City’ye çekmeye çalıştığını doğruladı.

  • Pep Guardiola hazırlanırken ateşle ateşle mücadele sözü verdi … Manchester City moda bahislerinde Barcelona ile eşleşmeye çalışıyor … Barcelona’da Lionel Messi, Luis Suarez ve Neymar olabilir …… Lionel Messi, Pep Guardiola tarafından aranıyor Manchester City eğer …

Bununla birlikte, Ter Stegen ile konuştuğunu itiraf etti ve Alman’ın, sonunda 15.4 milyon sterlinlik bir anlaşma ile City’ye katılan eski Barcelona takım arkadaşı Claudio Bravo’nun yerine Joe Hart’ı Etihad’da değiştirmek için ilk tercihi olduğunu belirtti.

Bu yaz hakkında konuşuyorsanız, Messi’yi hiç aramadım. Neymar, Luis Suarez, (Sergio) Busquets, (Andres) Iniesta’yı hiç aramadım, kimseyi aramadım ‘diye ısrar etti Guardiola.

Ter Stegen’e gelince, her zaman oynamak istediğini biliyordum. Temasa geçtik. Durumundan memnun değildi. Claudio veya Ter Stegen gibi bir kaleciye ihtiyacımız vardı. 

Bravo, dört yıllık bir anlaşma için Ağustos ayında Manchester City’ye katılmak için Barselona’dan ayrıldı

Claudio geldi ve Ter Stegen kalmaya karar verdi. Eğer başka bir kulüpte oynayan bir oyuncuyu ararsam, oynamama özel bir durumda olurdu ve bu benim hakkım olurdu – ama Leo Messi’yi hiç aramadım. ‘ 

Bravo ve Ter Stegen, Nou Camp’de 2 yılını 1 numara için yarışırken, Bravo La Liga maçlarında, Ter Stegen Şampiyonlar Ligi ve Copa del Rey maçlarında oynadılar.

Ancak City, Barca’yı aradığında, iki kaleciden yaşlı olanı satmayı seçti. 33 yaşındaki Bravo, 24 yaşındaki Ter Stegen’den dokuz yaş büyük.

Joe Hart, Bravo geldikten kısa bir süre sonra Serie A tarafı Torino’ya kiralık olarak çıkmasına izin verildi.

  • Pep Guardiola hazırlanırken ateşle ateşle mücadele sözü verdi … Manchester City moda bahislerinde Barcelona ile eşleşmeye çalışıyor … Barcelona’da Lionel Messi, Luis Suarez ve Neymar olabilir …… Lionel Messi, Pep Guardiola tarafından aranıyor Manchester City eğer …

Michael Ballack’a göre Mesut Özil’in Arsenal’deki geleceği menajerininkine bağlı olabilir.

Alman milli takımı, bu yaz takım arkadaşı Alexis Sanchez ile birlikte Emirates’ten uzaklaşma ile bağlantılı oldu.

Ve menajeri Arsene Wenger, Arsenal’in hayal kırıklığı yaratan sezonu nedeniyle anlaşması sona erdiğinde patron olarak istifa etmesi için yoğun bir baskı altına girdi.

Michael Ballack, Mesut Özil ve Arsene Wenger’in Arsenal’deki geleceğinin bağlantılı olabileceğini düşünüyor

  • Tüm zamanların en iyi 50 Şampiyonlar Ligi maçı …… Manchester United yıldızı Paul Pogba aile değerlerini gösteriyor … Arsenal’in ‘daha fazla Alexis Sanchez tipi oyuncuya ihtiyacı var’ diyor Sol … Manchester United bir ‘iyi Paul Pogba için seçim ve o …

Özil, 2018 yazında sona erecek olan sözleşmesine ‘yakında’ karar vereceği konusunda ısrar etti.

Ancak Ballack, orta saha oyuncusunun Wenger ile olan ilişkisinin Arsenal yıldızının kararını geciktirmesinde bir faktör olabileceğini düşünüyor.

Ballack Sky Sports’a şunları söyledi: ‘Gerçekten söylemek zor (Arsenal’de kalması gerekiyorsa). 

Real Madrid ve şimdi Arsenal forması giyen, Premier Lig ve La Liga’yı bilen kendisi gibi bir oyuncu, kendine has bir duygu ve tecrübeye sahip.

Ve şimdi gidebileceği ve onu karşılayabilecek çok fazla kulüp yok. Bence verdiği karardan dolayı kendini rahat hissetmesi gerekiyor.

Özil, performansları nedeniyle Arsenal’in desteğinin bazı bölümlerinden eleştirilere maruz kaldı