24 yaşındaki oyuncunun kutunun içinde zamanı ve yeri vardı ama şutunu kaymıştı.

24 yaşındaki oyuncunun kutunun içinde zamanı ve yeri vardı ama şutunu kaymıştı.

Lincoln 45. dakikada Bostwick tarafından arka direğe bir köşe geldiğinde eşitlendi, ancak Jacob Brown, Ryan Allsop’un az önce geri döndüğü 20 yarda atışla ikinci yarının başında Chesterfield’ın liderliğini neredeyse restore etti. Wharton, Whitmore’un üzerine çıkıp 85. dakikada iki savunma oyuncusu arasına 12 metreden gol attığında, Palmer’ın yerine geçtiğinde 59. dakikada Lincoln’e liderlik yaptı. Nisan 28, 2018PA SportFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailWycombe Wanderers, küme düşmüş Chesterfield’da 2-1 kazanmak için mücadele ettikten sonra terfiyi kutladı.

Ev sahibi takım, Michael Harriman’ın kendi kalesine bir gol attı ancak Nathan Tyson, Dominic Gape’in 1.100 Wycombe taraftarının önünde kazananı ateşlemesinden önce cevap verdi. Chesterfield, 19. dakikada Jerome Binnom-Williams topu soldan kesti ve Kristian Dennis, Scott Brown tarafından zekice kurtarılmış olan alanın kenarından bir sol ayak vuruşunu yaptığında, deplasman taraftarlarını neredeyse susturdu. Wycombe 25 metrelik bir serbest vuruşla cevap verdi, Aaron Ramsdale geri döndü, ancak Chesterfield 39. dakikada Bradley Barry’nin şutu bir direğin içine çarptı ve Michael Harriman’dan çıktığında ilk vuruşu yaptı. Ancak Wycombe, Chesterfield temizleme konusunda başarısız olunca ve Tyson yakın karakolda düşük bir çarpı işareti yaptığında durma süresini eşitledi.

Ramsdale 48. dakikada bir Sido Jombati kafa vuruşunu kurtardı ve ‘kaleci 69. dakikada Craig Mackail-Smith’i reddetmek için çıktığında daha da iyi yaptı. Ancak Wycombe’un baskısı 76. dakikada bir korner yarı yarıya ortadan kalktığında ve Gape’in şutu Ramsdale’den saptığında anlattı. 1 Mayıs 2018PA SportFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailChesterfield’in Proact Stadyumu’ndaki Futbol Ligi’ndeki son maçı, bir başka Kristian Dennis golüyle Newport County karşısında 1-0 galibiyetle sona erdi. Forvet, küme düşmüş Chesterfield dört mağlubiyet serisini bitirirken sezonun 21.’sini ikinci yarıda yakaladı.

Newport dokuzuncu dakikada Josh Sheehan’ın 15 yard vuruşunu Aaron Ramsdale tarafından geri çevrildiğinde yaklaştı ve 28. dakikada Aaron Collins’ten bir araba kullanmak zorunda kaldı. Sheehan, Newport hakimiyetinde iki dakika sonra onu başka bir kurtarmaya zorladı, ancak Chesterfield 30. dakikada hızlı bir şekilde kırıldı ve Andy Kellett’in bir şutu engellendi. Ancak Newport, 39. dakikada bir kez daha yakınlaştı ve Padraig Amond’un lobu, bir direğe çarpan ve yerine geçmek zorunda kalan Sid Nelson tarafından hattan temizlendi. Jacob Brown, aradan sonra Chesterfield’ı kaldırdı ve Joe Day’i 59. dakikada bir dalış kurtarmaya zorladı ve 71. dakikada Louis Dodds’ın çaprazını Dennis tarafından arka direkte geldiğinde öne geçti. Nisan 7, 2018PA SportFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailGrimsby Town’ın 21 maçta kazandığı ilk galibiyet, Chesterfield’a karşı 1-0’lık hayati bir galibiyetle gelecek sezon için Lig İki’de yer alma yolunda büyük bir adım attıklarını gördü.

Mariners’ın 2018’deki ilk başarısı – ve Michael Jolley dizginleri devraldığından beri – masanın altında kalan rakiplerinden onları yedi puan geride bırakıyor. Mitch Rose, en yoğun baskı altında soğukkanlılığını korudu ve iki dakika sonra kesin bir penaltı attı. Maçın büyüklüğü göz önüne alındığında, 45 dakikalık bir açılıştı ancak ziyaretçiler geç bir baskı dalgasının tadını çıkardılar.

Grimsby kalecisi James McKeown, önde gelen golcü Kristian Dennis’ten akıllıca bir kurtarış yapmadan önce Andy Kellett’i arka arkaya iki kez reddetti. Diğer tarafta, hatırlanan JJ Hooper, adamını geçtikten ve Aaron Ramsdale’e doğrudan ateş ettikten sonra daha iyi olabilirdi. Yeniden başlatıldığında, Grimsby kaptanı Nathan Clarke altı metreden bir kafa vuruşuyla yaklaştı. Bunu, Luke Summerfield ve Rose’un her ikisinin de tam zamanında geri çekilmesiyle, klasik bir gol ağzı mücadelesi izledi.https://gamblingprofessors.com/tr/

Chesterfield devre arası öncesi daha iyi fırsatlar yaratmıştı, ancak aradan sonra farklı bir hikaye oldu. Drew Talbot, geç saatlerde hentbol için cezalandırıldı ve Rose, Ramsdale’i yanlış yoldan göndermek için adım attı ve Cleethorpes’ta neşeli sahneleri ateşledi. Nisan 10, 2018PA SportFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestE-posta Lig 2’de mücadele eden iki takımın savaşı, alt kulüp Chesterfield’in Globe Arena’da bir savaş puanı kazanmak için iki gol geriden gelmesiyle tüm meydanlarda sona erdi. Chesterfield ilk yarıda daha büyük bir paya sahip olmasına rağmen, Shrimps, Michael Rose’un mükemmel çaprazından ve güzel bir Callum Lang çabasından 17. dakikada Garry Thompson’dan yakın mesafeden bir kafa vuruşunun ardından molaya 2-0 öne geçti 12 moladan dakika sonra misafir takımın defansını çaldı ve topu Aaron Ramsdale’in 12 yardasının altına kaydetti.

Chesterfield patronu Jack Lester, ara sırasında Chris O’Grady ve George Smith’in gelmesiyle iki değişiklik yaptı ve ziyaretçiler en skorer Kristian Dennis’i geri çekerken değişiklikler hızla temettü ödedi. Dennis başlangıçta topu kontrol edemedi, ancak keskin bir şekilde toparlandı ve kutunun sol tarafından Danijel Nizic’in yanından çarpıcı bir voleybolla vurdu. Ziyaretçiler daha sonra kontrolü ele aldı ve haklı olarak 15 dakika kala bir saniye ekledi. Ramsdale, Morecambe alanına serbest vuruş yaptı ve Andy Kellett’in Nizic’i 12 yarda dışarıdan yarım voleyle geçmesi için top tehlike alanına yöneldi.

Morecambe takımından Gregg Wylde 90 dakika sonra yakın mesafeli bir çabayı mahvetti ve Louis Dodds, Jason Brown’ın çaprazından uzatma zamanında genişlediğinde neredeyse mükemmel bir dövüşü kapattı. 5 Temmuz 2018Chris WrightToe Poke yazarı FacebookTwitterFacebook MessengerPinterestE-postaAğabeyi bu hafta sonu Dünya Kupası çeyrek finalinde oynayacak olan Laurence Maguire’a Chesterfield United tarafından özel bir izin hakkı verildi.Menajeri Martin Allen, Maguire’ın daha genç olduğu görülüyor. Acil testlerden geçmek için tesadüfen Rusya’ya uçmak zorunda kalmayı gerektiren zamansız bir “Rus gribi” vakası ile karşı karşıya kalmıştır.Dikkat, dürtmek, göz kırpmak, göz kırpmak.Allen, Maguire’ın hastalığı hakkındaki talihsiz haberi, kendi kaleme aldığı bir açıklamayla doğruladı. Chesterfield kulübünün internet sitesi. “Laurence Maguire, Rus gribini maalesef oldukça hayal kırıklığına uğrattı, dedi Allen, dilini yanağa sıkıca yerleştirdi.” Bu sabah onunla bir konuştum ve bu öğleden sonra bunu yapması gerektiğini söyledim. bazı tıbbi testler için Rusya’ya uçun. Pazartesi günü antrenman için buraya geri dönmesi gerekiyor. “Kötü haber, Rus gribine yakalanmış olması. İyi haber şu ki, kardeşinin İngiltere için çeyrek finalde oynamasını görmek için Rusya’ya uçacak. Dünya Kupası. “Kesinlikle çok heyecanlandı ve gideceği işi ailesiyle birlikte çözdü. Kulübümüz için bir oyuncumuzun İngiltere’nin oyununu izlemesi harika. “Harika bir şey ve Allen için gezegendeki en havalı patron olduğu için iyi.

Kasım 13, 2018AAPFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailHarry Kewell, sadece 14 oyun oynadıktan sonra Notts County’den kovuldu. Serena Taylor / Newcastle United, Getty Images aracılığıyla Eski Avustralya uluslararası Harry Kewell, İngiliz dördüncü kademe tarafı Notts County’nin menajeri olarak görevden alındı. Crawley’deki etkileyici bir görevin ardından 31 Ağustos’ta County’ye atanan eski Leeds ve Liverpool forvet, Salı günü, Lig İki küme düşme bölgesinin hemen dışında otururken baltalandı. Meadow Lane’de Kevin Nolan’ın yerine üç yıllık bir sözleşme imzalayan 40 yaşındaki oyuncu, 14 maçın sadece üçünü kazandı ve menajer yardımcısı Warren Feeney ve birinci takım analisti Paul Murphy ile kulüpten ayrıldı.

İlçe başkanı Alan Hardy, kurulun “hızlı hareketin şart olduğuna” inandığını söyledi. Steve Chettle, Çarşamba gecesi Doncaster’da County’nin Checkatrade Trophy çatışmasına nezaret edecek. “31 Ağu 2018 ESPNFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmail Eski Avustralya uluslararası Harry Kewell, Notts County’nin yöneticisi olmak için Crawley Town’dan ayrıldı. Eski Liverpool kanat oyuncusu Kevin Nolan’ın Meadow Lane’de yerini aldı. Geçen hafta görevden alındı.Notts County, ilk beş maçından bir puan topladıktan sonra Futbol Ligi’nin dibinde yatıyor. Geçen sezon İkinci Lig playofflarına ulaştılar, ancak final galibi Coventry City tarafından elendi. Kewell, Crawley Town’dan katıldı, Üst düzey yönetimdeki ilk işi, geçen sezon 2. Lig’de 14. sıraya yerleşmelerine rehberlik etti. İki kulüp bir tazminat paketi üzerinde anlaştı ve Kewell, Cuma günü County yöneticisi olarak açıklandı. 10 Ekim 2019Moises LlorensSam MarsdenFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailBarcelona savunucusu Gerard Pique bu yaz İngiliz kulübü Notts County’yi satın almak için bir anlaşma yapmaya yakın, ekşi ESPN FC’ye kaynaklar ESPN FC’ye, Pique’nin İngiliz futbolunun beşinci kademesi olan Ulusal Lig’de oynayan County’yi Barca’dan uzakta giderek artan sayıda işletmeye eklemeye “yakın” olduğunu doğruladı. Erkek futbolunda 21 yaşın altındaki en iyi 30 oyuncu Freddy Adu: ‘Vazgeçmeye hazır değilim’ – İzleyici kılavuzu: ABD’de ESPN + yayınlayın – Transfer Konuşmasını Takip Edin CANLI – Fantezi: Kadroları ayarlayın, skorları kontrol edin! Pique’nin Kosmos Global Holding grubu, bu yılın başlarında Londra’da County’nin eski sahibi Alan Hardy ile görüşmelerde bulundu. Ancak, ödenmemiş bir vergi faturası nedeniyle bekleyen bir mahkeme tarihi ile Hardy, Temmuz sonunda Danimarkalı kardeşler Alexander ve Christoffer Reedtz’in teklifini kabul etmek zorunda kaldı. 32 yaşındaki Pique, İspanyol piramidinde rekabet eden FC Andorra’yı çoktan devraldı. sistemi.

Stoper, kulübü Ocak ayında satın aldı ve altı ay içinde beşinci aşamadan dördüncü aşamaya terfi etti, ancak CF Reus’un finansal sorunları nedeniyle Andorra dördüncü aşamayı atlamayı başardı ve şu anda gruplarının zirvesinde. İspanyol futbolunun üçüncü kademesinde. Önümüzdeki sezon Segunda Division’da yer kazanmak için yarışan iki takımla Barca B ile aynı bölümde yer alıyorlar Kaynaklar, eski İspanya milli takımının Notts County için yaptığı başarısız hareketin ardından kulüp portföyüne eklemeye hevesli olduğunu ekliyor. Pique, Kosmos aracılığıyla, Davis Kupası’nda reform yapma planlarının geçen yıl Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından kabul edildiği tenise de girdi. Yenilenen turnuvanın ilk baskısı, 25 yıllık bir anlaşmanın parçası olarak önümüzdeki ay Madrid’de yapılacak.Pique, Barselona’ya sponsor olan Japon e-ticaret şirketi Rakuten’in kurucusu Hiroshi Mikitani ile Kosmos’u başlattı.

Barca takım arkadaşı Lionel Messi ve Amerikalı teknoloji milyarderi Larry Ellison, spor, medya ve eğlence firmasının yatırımcıları arasında yer alıyor./**/ / ** / Bu arada Barca, Real Madrid’e karşı Clasico için Ousmane Dembele’siz olacak. İspanya Kraliyet Futbol Federasyonu, hafta sonu hakem Mateu Lahoz’a “çok kötü” olduğunu söylediğinde Fransa forvetinin aldığı kırmızı kart nedeniyle iki maçlık cezayı çekeceğini duyurdu. aynı oyunda oyundan atıldığı için tek maçlık bir yasak getirdi. Barca her iki cezaya da itiraz edecek. 17 Mart 2018PA SportFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailKane Hemmings’in durdurma süresinin sekizinci dakikasındaki dramatik cezası, Mansfield’in Lig İki yükselme rakipleri Notts County’de 1-1’lik kritik bir beraberlik aldı. Lewis Alessandra topu ceza sahasında ele aldı ve Hemmings, Adam Collin’in sağına doğru alçaktan ateş ederek Terry Hawkridge’in ilk yarı açıcısını iptal etti ve Stags’ı üçüncü sırada County’nin sadece üç puan gerisinde bıraktı. Liam Noble, Conrad Logan’ın yüksek bir topu yumrukladıktan sonra çubuğun üzerinden bir çaba sarf ederken, Magpies ilk yarıda karla daha iyi başa çıktı.

İlk Hawkridge, Logan’ın iyi bir kurtarması ile reddedilen işaretsiz Shola Ameobi’ye geçmek için Jorge Grant’in koşusunu seçtiği için 35 dakika sonra liderliği ele geçirdiler. Ortaya çıkan köşeden, arka direğe Carl Dickinson’ın muhteşem topu Ameobi tarafından bara doğru yöneldi, ancak Hawkridge yakın mesafeden eve döndü. Mansfield, moladan sonra önemli ölçüde iyileşti ve Alex MacDonald, topun Alessandra koluna çarpmasıyla bölgeye yöneldiğinde ve Hemmings 12 metreden soğukkanlılığını korurken, ölümde bir puan kaptı. 17 Mart 2018PA SportFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailBasement kulübü Guiseley, 1-1 berabere kalan 10 erkekle maçın yarısından fazlasını oynamaya zorlandıktan sonra Halifax karşısında hayati bir Ulusal Lig galibiyetini talep etme şansını kaçırdı.

Kayode Odejayi, 13. dakikada yapılan serbest vuruşta ev sahiplerini öne geçirdi ve ilk yarıda maça ve topa hakim oldular. Bununla birlikte, ilk periyodun sonu bir kavgayla gölgelendi, Guiseley orta saha oyuncusu John Rooney düz kırmızı kart ve Halifax savunucusu Scott McManus sarı kart gösterdi. Halifax 68. dakikada, Ben Tomlinson düzleştiriciyi bulmak için uzun bir topun sonuna geldiğinde ekstra adamlarından yararlandı.

24 Mart 2018PA SportFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailFC Halifax, Shay’de 0-0 berabere kalırken kendi aralarında ve dördüncü sıradaki Solihull arasına daha fazla gün ışığı koyma şansını kaçırdı. Mike Fondop-Talom, ev sahibi takımın en iyi şansını kaçırdı ve forvet, Fiacre Kelleher’in yaptığı bir kaymanın ardından ilk yarıda temiz gönderdi. 24 yaşındaki oyuncunun kutunun içinde zamanı ve yeri vardı ama şutunu kaymıştı.

Solihull kalecisi Max O’Leary’yi sadece simülasyon için rezerve etmek için yuvarlarken yere düştüğünde Guiseley kredisi için işler daha da kötüye gitti. Matthew Brown, ikinci yarıda 70. dakika kafa vuruşu direğe çarparken Halifax için skoru açmaya acı verici bir şekilde yaklaştı. Her iki kaleci de kapanış aşamalarında kahramanlıklar çekti. O’Leary, beş dakika sonra Fondop-Talom’u reddetmeden önce Sam Johnson, George Carline’ın manevi çabasını engellemek için boş bir kurtarış yaptı.

8 Ağu 2017PA SportFacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailBarrow ve FC Halifax, Holker Street’teki Vanarama Ulusal Ligi karşılaşmasında golsüz berabere kaldı. Her iki taraf da açılış fikstürünü kaybetti, bu yüzden olumlu bir yanıt almak istiyorlardı. Orta saha oyuncusu Asa Hall, Jordan White bir serbest vuruşla hedef dışı kalmadan önce ev sahibi için erken bir şans gönderdi, ancak Connor Oliver üst direğe çarptığında Halifax yaklaştı.

İkinci yarıda, Barrow vekili Dan Cockerline, geldikten hemen sonra kaydedilen bir çaba gördü ve Liam Hughes, ziyaretçiler bir noktaya kadar uzandığında şutunu ittirdi. Jonathan SmithManchester City muhabiri FacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailNEWPORT, Galler – Newport County kalecisi Joe Day, FA Cup beşinci turunda Premier Lig şampiyonu Manchester City ile yüzleşmek için yeni doğan ikizleriyle çok meşgul olduğunu söyledi (Cumartesi, 12:30 pm ET; ESPN +) Gün, karısı Sophia Grace ve Emelia Lillie’yi doğurduğunda, Lig İki tarafının Middlesbrough’u bir FA Cup dördüncü turda 2-0 yenmesine yardımcı oluyordu. soccer Freddy Adu: ‘Vazgeçmeye hazır değilim’ – İzleyici kılavuzu: ABD’de ESPN + Yayınlayın – Transfer Konuşmasını Takip Edin CANLI – Fantezi: Kadroları ayarlayın, skorları kontrol edin! 28 yaşındaki, karısı Lizzie ile birlikte olmak için sahadan doğrudan hastaneye koştu ve cumartesi günkü çatışmanın oluşumunda elleri ikizlerle dolu. “Gerçeküstü bir hafta oldu, ESPN’e söyledi. FC. “Oyun aklımın önünde ve dışında oldu.” Bu dört gözle beklediğimiz bir şey ama aynı zamanda ellerim de dolu.