McCullers, Eylül ayından beri dışarıda.

McCullers, Eylül ayından beri dışarıda.

24 Temmuz’daki sezon açılışından bu yana sahaya çıkmayan sağ elini, takımın bir avuç yedek oyuncusuna 50-60 saha atması planlanıyor. BİRİ EN YALNIZ SAYIDIR Salı, Rangers’ın sadece bir gol attığı dokuzuncu kez oldu. Amerikan Ligi’ne liderlik eden ve ana dallarda en çok Milwaukee ve Pittsburgh’la berabere kalan bu sezon koşun.UP NEXTHouston’un Lance McCullers Jr. (3-2, 5.79 ERA) sağ elini kullanan Kyle Gibson’a karşı çıkmak için sakatlananlar listesinden dönecek ( 1-5, 6.14) dizi çarşamba gecesi devam ederken. Gibson, 8.10 ERA ile 0-3’te ve son beş başlangıcında sekiz homers’a izin verdi. McCullers, boynunda sinir tahrişi nedeniyle 6 Eylül’den beri dışarıda. — Daha fazla AP MLB: https://apnews.com/MLB ve https://twitter.com/AP-Sports 6 Eylül 2020 İlişkili Basın SEATTLE – – Çaylak Jose Marmolejos, üsleri iki kez yükledikten sonra sekizinci vuruşta bir eşitlik bozma single’ı vurdu ve Seattle Mariners, Cumartesi gecesi Texas Rangers’ı 5-3 yendi. Sekizinci sırada, Seattle’ın üç kez yardımcısı Jonathan’ın attığı golden önce 2 oldu. Hernandez (5-1) bir çıkış yapmadan önce, Marmolejos iki kez kefaretle son vuruşunu üsler yüklü olarak yaptı.

Evan White, onu ikinci bir run skoru olan single ile takip etti ve Phillip Ervin, Mariners için ilk maçında bir RBI ikiye katladı.Seattle, büyük ölçüde yeniden inşa edilen bir grup genç oyuncuyla, son 14 maçın 10’unu art arda kazandı. ."Seattle menajeri Scott Servais, buradaki amaç sadece yol boyunca daha iyi olmaktı ve bunu görüyorsunuz, dedi. "Ortaya çıktığını görüyorsunuz ve bunun bir parçası olmak eğlenceliydi."Ranger’lar arka arkaya dördü ve yediden altısını kaybetti. Shin-Soo Choo, Teksas için dokuzuncu inning homer dahil sezonun en yüksek dört vuruşunu yaptı."Rangers menajeri Chris Woodward, şu anda yapmaya çalıştığımız şeyin oldukça ayrılmaz bir parçası, çünkü günlük bazda yarasa atışı kalitesi genç adamlarımızın görmesi için gerçekten önemli, dedi. "Şu anda bizim için çok değerli bir parça."Seattle’da başlayan Justus Sheffield, yedi vuruşta iki tura izin verdi. Sezonun en iyi maçlarından birini oynadı ve gezisinin bitiminden hemen önce gecenin tek gerçek hatasını yapana kadar galibiyet pozisyonunda olmaya baktı ve Anderson Tejeda’ya ikişerli bir homer’ı bağladı. yedinci sırada."Sheff bu gece dinamitti, dedi Servais. "Yedinci turda bıraktığı, evden kaçışta bir adım geri almak istediğini biliyorum. Ama topu atmaya ve ilerlemeye devam etmekten gerçekten memnun."Sheffield, son beş başlangıcından dördünde iki veya daha az koşuya izin verirken en az altı vuruş yaptı. Joey Gerber (1-0) golsüz bir sekizinci attı ve Yohan Ramirez ikinci kurtarışı için dokuzuncu çalıştı. Yedinci, Rangers yardım sürahisi Joely Rodriguez, Kyle Lewis’e bir atış yaptıktan sonra yere düştü. Sol bacağını tutarak bir süre yerde kaldı ve topallayarak sahadan çıkarken yardıma ihtiyacı vardı. "Woodward, bu bir sol hamstring türü olduğunu söyledi. "İyi görünmedi.

Sadece sahadan çıkarken onunla konuşmaya dayalı. Zor yürüyebiliyordu, zar zor kalkabiliyordu. Gerçekten geri dönmesini beklemiyorum." … Maçtan önce, Teksas menajeri Chris Woodward, Temmuz ayından bu yana sakatlananlar listesinde sağ omuz kasları yırtılmış olan sürahi Corey Kluber ve Jose Leclerc’in bu sezon geri dönmeyeceklerini söyledi. Danny Santana, Ağustos’tan beri 10 günlük IL’de.

Sağ dirsek gerginliği olan 27, sezon için de olası. … OF Willie Calhoun (sol hamstring burkulma) ve 2B Yönlendirilmiş Koku (göz enfeksiyonu), yaklaşan Rangers evlerinde bir noktada geri gelebilir. Woodward, Odor’un genç oyunculara daha fazla fırsat vermek için geri döndüğünde her gün oynamayacağını söyledi. Ervin’i aktif kadroya ekledi.

Perşembe günü Cincinnati’den feragat ettiği iddia edilen Ervin, Cumartesi günü sağ sahada yola çıktı.https://gamblingprofessors.com/tr/bahis-siteleri/ Bu yıl Reds ile 0,086’yı vurdu. "Ervin, bu yeni bir başlangıç, becerilerimi başkalarına sergilemek için yeni bir fırsat, dedi. "İyi bir başlangıç ​​yaptım, bir darbe aldım. Bunu dört gözle bekliyorum."UP NEXTRangers: RHP Jordan Lyles (1-3, 8.59 ERA), son altı maçında en az üç koşuya izin verdi.Mariners: RHP Justin Dunn (2-1, 4.33), son iki başlangıcında 12 golsüz vuruş yaptı. Dunn, bu sezon Rangers ile iki kez karşılaştı ve her iki startı da kazandı ve toplamda 12 istekte iki koşuya izin verdi .— Daha Fazla AP MLB: https://apnews.com/MLB ve https://twitter.com/AP-Sports Sep İlişkili Basın HOUSTON – Kyle Gibson dört vuruş yaptı ve Joey Gallo, Çarşamba akşamı Houston Astros 1-0 karşısında Texas Rangers’ı kaldırmak için dokuzuncu vuruşta iki çıkışla yer kuralı bir RBI ikiye katladı. 32 yaşındaki Gibson için ilk kariyer kapanışı ve üçüncü tam oyun – bir önceki oyunu Ağustos 2016’da Minnesota ile Atlanta’ya karşı geldi.Gibson (2-5) üç yürüdü ve ilk galibiyetini kazanmak için sezonun en yüksek dokuzunu attı Ağustos’tan beri

15. O, 8.10 ERA ile 0-3 idi ve son beş başlangıcında sekiz homers’a izin verildi. Gibson, bu kadar zor bir esnemeden sonra bu performansın kendisi için ne anlama geldiğini açıklamakta zorlandı."Kelimelere dökmek zor, dedi. "Geçtiğimiz birkaç hafta içinde çok fazla şey bu konuya girdi. Bir sürü tartışma, bir sürü çalışma, birçok farklı insanla konuşma. Bu arada aynı güveni korumaya ve bir veya iki gezinin höyüğün üzerinde olduğumu sarsmasına asla izin vermediğimden emin olmaya çalışırken."Zafer, bu sezon evinden 5-18 uzakta olan Rangers için yedi maçlık bir deplasman patlaması yaşadı.Leody Taveras, keskin bir zeminde birinci kaleci Yuli Gurriel’in dokuzuncu tura başlayamayacağı ve ikinciliğe yükseldiği keskin bir zeminde tek yaptı. Isiah Kiner-Falefa’dan ikinci çıkış için bir topraklama. Gallo, Taveras’ı eve göndermek için sağ saha çizgisinin hemen içinde seken bir çizgi sürüşü için Ryan Pressly’yi (1-3) bağladığında iki vuruş yaptı. .188 bu sezon Gibson’ın galibiyet elde etmesine yardım etmek için tahtaya çıkabildiğine sevindi."Gallo, benim için sadece takım için gelmek istedim, dedi. "En iyi vuruşları yapmadım, birkaç topa sert vurmadım ama takım olarak hiçbir şeyi bir araya getirmedik. İkinci olarak bir erkekle fırsatım olduğunu biliyordum."Gibson, dokuzuncu turda Jose Altuve ve Michael Brantley’i Alex Bregman’ın iki katına çıkardı.

Kısa bir höyük ziyaretinden sonra Gibson, oyunu bitirmek için Kyle Tucker’ı emekliye ayırdı. Sahadaki ve Rangers deplasmanındaki oyuncular finalden sonra yüksek sesle neşelenmeye başladı ve Gibson yukarı aşağı zıpladı ve gülümsedi."Houston menajeri Dusty Baker, bunun uzun zamandır attığı en iyi oyun olduğunu söyledi. "Harika bir oyun fırlattı. 1-0 kaybetmek gerçekten canımı yakıyor."Gibson ve Houston’dan Lance McCullers Jr. bunu bir atıcı düellosu yaptı. McCullers, boynunda sinir tahrişi ile yaralılar listesinde 10 günlük bir kısıtlamanın ardından dönüşünde yedi vuruş sırası attı.

İki vuruşa izin verdi ve yürüyüş yapmadan sekizi vurdu."McCullers, tekliflerimi karıştırma ve yürütme şeklimden memnun olduğumu söyledi. "Takım W’yi alamadığımız için üzücü. Önem verdiğimiz şey bu."McCullers, sonraki birkaç vuruşta yelken açmadan önce saniyede iki çıkışla Rougned Koku’ya iki katına izin verdi ve Taveras altıncı turda ikiye katlanmadan önce 12’yi emekliye ayırdı. Ancak sağ elini kullanan oyuncu, Willie Calhoun’u bu vuruşu bitirmesi için dışarı çıkardı ve gecesini sonlandırmak için mükemmel bir yedinci attı. Sekizinci için Josh James devraldı ve Jeff Mathis’i vurmadan önce Ronald Guzman’a iki çıkışlı bir single verdi. kontrolü erken ve ilk dört vuruşçusundan ikisini yürüdü. Ancak emekli olduğu altı astronomdan ilki olarak ilk atışını bitirmesi için Tucker’ı vurdu. Altuve, üçüncü sırada iki çıkışla tek yaptı, ancak Gibson, Tucker’ın yedincide bir dışarıda kalmasından önce sonraki 11 vurucusunu bıraktı. Tucker hırsızlık yaparken yakalandı ve Gurriel çerçeveyi bitirmek için sıraya girdi.

Gibson, George Springer’ı havalandırmadan önce sekizinci turda Martin Maldonado’yu iki çıkışla yürüdü Chicago White Sox’un sağ kolu Lucas Giolito’nun 23 Mayıs 2019’da dört vuruş yaptığı için, Gibson Minute Maid Park’ta ilk atıcı oldu. Gibson, Houston’da bunu yapan ikinci Rangers atıcıdır ve 24 Mayıs 2009’da dokuz vuruşa izin veren Brandon McCarthy’ye katılır. Takımın açılışı 24 Temmuz’da. Sağ ön kolu gergin olan Verlander, iki simüle edilmiş vuruşta vuruşlara yaklaşık 25 atış yapmadan önce boğa ağına 50 atış attı. "Baker, özellikle ilk seferinde gerçekten iyi görünüyordu … kontrolü iyiydi, dedi.

Baker, Astros’un normal sezon bitmeden Verlander’ı geri almasını umuyor. Ancak, çarşamba günkü işten sonra nasıl hissettiğini görene kadar hüküm süren AL Cy Young Ödülü sahibi için sırada ne olduğunu muhtemelen bilmeyeceklerini söyledi. … Üçüncü üs antrenörü Gary Pettis, kalça rahatsızlığı nedeniyle maçı kaçırdı. İlk üs antrenörü Omar Lopez, üçüncü sırada Pettis’i doldurdu ve kalite kontrol koçu Chris Speier birinci aşamadaydı. UP NEXTHouston solak Framber Valdez (3-3, 4.08 ERA), Jordan Lyles (1-4, 7.80) ile karşı karşıya gelecek. dizi Perşembe gecesi sona eriyor. — Daha fazla AP MLB: https://apnews.com/MLB ve https://twitter.com/AP-Sports 27 Eylül 2020Associated Press ARLINGTON, Texas – Houston Astros gidiyor Büyük liglerde en çok galibiyetleri aldıktan bir yıl sonra, kaybetme rekoru ile playoff’lara girdi. 2017 World Series şampiyonluğunu lekeleyen son offseasonun imza çalma skandalından sonra farklı bir menajer ile. İlkbahar antrenmanından hemen önce kovulan AJ Hinch’i değiştirdikten sonra sezon sonrasına farklı takımlar.

Baker bu playofflara Jose Altuve, Carlos Correa ve Astros’un son üç sezonda iki Amerikan Ligi şampiyonluğu kazanan Astros’un parçası olan diğer oyuncularla giriyor."Baker, bu çok büyük bir avantaj olabilir, çünkü erkekler oradaydı, dedi. "Panik yapmamaları gerektiğini bilirler, belirli durumlarda ne yapacaklarını bilirler."Altuve, Correa ve Aledmys Diaz’dan solo homerlere rağmen, Astros Pazar günü normal sezon finallerinde 8-4 kaybettiler ve rakip Texas Rangers’a arka arkaya üçüncü mağlubiyetleri oldu."Baker, son birkaç maçta topa sert vurduk, dedi. "Yuli (Gurriel) bu gece üç rokete vurdu ve boşuna. İyi işaretlerimiz vardı. Carlos topu sahanın dışına vurdu, Altuve topu sahanın dışına vurdu ve Altuve daha iyi sallanıyor. …

Bu adamlar kesinlikle oradaydı ve ne bekleyeceklerini biliyorlar."Astros (29-31) geçen sezon 107 galibiyetten, salgınla kısaltılmış bu sezonda genişletilmiş bir playoff’ta bir rıhtımı perçinleyen son AL takımı oldu. Oakland tarafından kazanılan AL West’te ikinci sırada yer aldılar.Houston ve Milwaukee Brewers – yine 29-31 – sezon sonrası rekorları kaybeden ilk takımlar oldu. Serileri ile takım tarihindeki en kötü kaybetme yüzdesini önleyen genç Rangers (22-38) için. Teksas’taki ilk iki sezonu olan 1972 ve 1973 takımlarından daha iyi olan .367 ile bitirdiler."Teksas’ın ikinci yıl yöneticisi Chris Woodward, bunun gerçekten zor bir yılı bitirmenin olumlu bir yolu olduğunu söyledi. "Ekşi bir pastaya çok fazla krema koymak istemiyorum çünkü açıkçası yıl sonunda olmak istediğimiz yer burası değildi, ama güçlü bitirmiş olmamız güzeldi."Koku, çaylak orta saha oyuncusu Leody Taveras’ın dördüncü sıradaki iki sayılık single’ından önce üç sayılık bir homer’a sahipti, Teksas üst üste ikinci maçta beş turluk bir vuruş yaptı. Beşinci turda tek başına bir atışla koku tekrar derinleşti. Rangers ile yedi yıllık sözleşmesinin son maçında 38 yaşındaki dış saha oyuncusu Shin-Soo Choo ve 26 yaşındaki Koku en yaşlı oyunculardı. Astros, en son Rangers’ın yeni beyzbol sahasındaki tek serisinin açılışında 12-4 kazandı – burada bir Ulusal Lig Lig Serisi, NL Şampiyona Serisi ve Dünya Serisi Gelecek ay oynanacak.Baker, San Francisco Giants, Chicago Cubs, Cincinnati Reds ve Washington Nationals’ı playofflarda yönetti. BOTTOMA YAKIN GÜÇ Odor, sezonu 38 maçta 0,167 vuruş ortalamasıyla tamamladı ve Rangers’a 30 RBI ile liderlik etti ve Joey Gallo’yu takımın en iyi 10 ev koşusu ile eşleştiriyor.

Gallo’nun 57 maçta 0,181 ortalaması, 142 büyük lig oyuncusu arasında yalnızca Seattle’dan Evan White’ın (.176) önünde 141. sırada yer aldı. REKOR İÇİNstros’un ilk marşı Chase De Jong (0-1) 3 2/3 isteka 6’sını vurdu, ancak ayrıca iki yürürken altı koşu ve altı vuruştan vazgeçti. Yedi Rangers atıcısının üçüncüsü olan Taylor Hearn (1-0), zafer için bir vuruş yaptı. SON HITChoo, DH olarak öne geçti ve muhtemelen Teksas için son vuruşunda bir tekli tek aldı. 16 sezonluk kariyer. Choo, Eylül 10’dan beri oynamadığı için 10 günlük sakatlıklar listesinden (sağ el burkulması) aktive edildi.

7. Choo, oraya ulaşmak için hamle yaparken tabana garip bir şekilde bastıktan sonra burkulmuş bir sol ayak bileği ile çabucak çıkmıştır. Büyük lig kariyerine Seattle, Cincinnati ve Cleveland ile başladıktan sonra Texas ile 799 maç oynadı.Choo, karısını ve oyuna girmesine izin verilen üç çocuğunu video tahtasında görünce çok duygusallaştığını söyledi. Vurucunun kutusuna girdiğinde. Emekli olup olmadığını soran Choo, gerçekten tekrar oynamak istediğini söyledi. "Hâlâ oynayabileceğimi düşünüyorum, dedi. YUKARI NEXTAstros: Sağlak Zack Greinke (3-3, 4.03 ERA), Salı günü Minnesota’da üç maçın en iyisi olan joker turunda 1. Maça başlayacak. 2021 bahar antrenman açılışı, Royals’la paylaştıkları komplekste, Surprise, Arizona’daki Kansas City’ye karşı 27 Şubat’ta. .— Daha fazla AP beyzbol: https://apnews.com/MLB ve https://twitter.com/ AP-Sports 16 Eylül 2020Associated Press HOUSTON – George Springer ve Martin Maldonado ev sahipliği yaptı, Alex Bregman yedinci turda iki turluk bir single vurdu ve Houston Astros Salı günü Texas Rangers karşısında gerekli 4-1 galibiyet aldı Seattle’dan iki maç önde, AL West’te en iyi iki takımla ikinci sırada yer alan Astros, son yolculuğunda 11 maçın 9’unu düşürdükten sonra altı maçlık bir ev sahibi oldu."Bregman, bunun doğru yönde atılmış iyi bir adım olduğunu söyledi. "İyi bir oyun serisine başlamalıyız.

Geçen hafta ya da iki haftadır en iyisine sahip değildik, bu yüzden umarım bunu daha da geliştirebiliriz."Zaferi, sol ayak bileğinden bir topa faul yaptıktan sonra sahadan yardım almak zorunda kalan kısa mesafe Carlos Correa’nın sakatlığı nedeniyle hafifledi. Röntgenler olumsuzdu ve yönetici Dusty Baker, sol ayak bileğinde kemik çürüğü olduğunu söyledi. Takım Çarşamba günü durumu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalı.Houston başlangıç ​​oyuncusu Jose Urquidy (1-1), sezonun üçüncü başlangıcındaki ilk galibiyetinde üç vuruş ve yedi isteka bir koşuya izin verdi.

COVID-19 teşhisi konulduktan sonra sezonun ilk altı haftasını kaçırdı Ryan Pressly, 10. kurtarışı için puansız dokuzda bir vuruş yaptı. Yedinci vuruşta Nick Goody (0-1) ile maç berabere kaldı. Springer ve Jose Altuve’nin üsleri doldurması ve gecesini bitirmesi için yürümeden önce Maldonado’ya çifte izin verdi.