Anlayışlı, zeki, sezgisel – Onunla ilgili tüm bu nitelikleri ve özellikleri seviyorum.

Anlayışlı, zeki, sezgisel – Onunla ilgili tüm bu nitelikleri ve özellikleri seviyorum.

Pazar günü, son dörtte 41’i dahil olmak üzere beş atışta 42 yarda kazandı.Editör’den PicksDwayne Haskins, NFL eğitimi devam ederken, dizindeki yaralanmalar Guice’nin kariyerini sekteye uğrattı. Bir çaylak olarak 2018’deki ilk sezon öncesi maçında sol ACL’sini yırttı. Ardından bu yıl sezon açılışında sağ dizindeki menisküsü yırttı ve sekiz maç kaçırdı. Döndüğünden beri 245 yarda koştu ve gol attı. Redkins geçici koçu Bill Callahan endişesinin Guice’nin dayanıklılığını çevrelemediğini, bunun yerine "Sadece şu anda nerede olduğu konusunda endişeliyim. Çuvallaması ve çalınması talihsizlik."Ayak bileği burkulmasına rağmen dönen oyun kurucu Dwayne Haskins şunları söyledi: "O iyi. Ona ben de incindim, o kadar sertleştim dedim. İyileşecek.

Onun sert bir adam olduğunu ve güçlü bir şekilde geri döneceğini biliyorum."Bu arada defans oyuncusu Ryan Kerrigan, üçüncü çeyrekte baldırından sakatlanarak oyundan ayrılmak zorunda kaldı ve daha sonra elendi. Kerrigan, geçen hafta sarsıntı nedeniyle arka arkaya 139 maçlık bir galibiyet serisine sahipti. O noktadan önce aldığı sakatlık nedeniyle kariyerinde hiç bir maç kaçırmamıştı. Pazar, Kerrigan bir çuval ve bir mağlubiyet için bir mücadele yaptı.

2 Aralık 2019John Keim ESPN Personel Yazarı Kapat 1994’ten beri Washington Examiner ve diğer medya kuruluşları için Redskins’i kapsıyor Redskins hakkında üç ve Cleveland BrownsFollow’de Twitter’da bir kitap yazdı veya birlikte yazdı CHARLOTTE, NC – Oyun Derrius Guice’nin becerisini vurguladı Washington Redskins’in geri koşarken sunduklarının tam bir görüntüsü. Neredeyse iki yıldır görmek için bekledikleri şey bu. Sabır gösterdikten sonra çizgiden kaydı.

Sonra bir defans oyuncusunu sert bir şekilde silahlandırdı, kenar çizgisinde hızlandı ve 9 yarda çizgisine vurulduktan sonra 8 yarda daha ileri sürüldü. Sabır, vizyon, hız ve şiddet tek bir koşuda vardı. Bu nedenle Redskins, geçtiğimiz sezonun tamamını ve sekiz maçını mahvetmek için iki diz yaralanmasının ardından Guice’i nihayet görmekten heyecan duydu. Bu nedenle, Pazar gününün Carolina’da 29-21 galibiyeti gibi oyunların – 129 yarda ve iki touchdown için 10 kez koştuğunda – bir önizleme olmasını umuyorlar. ESPN Daily podcast: Pazartesiden Cumaya kadar sunucu Pablo Torre, gezegendeki en iyi muhabirlerin ve içeriden birinin söylediği gibi ESPN’deki en ilginç hikayelere içeriden bir bakış sunuyor. Listen Bu ayrıca 2018’de çaylak olarak ilk sezon öncesi maçında sol ACL’sini bozan Guice için bir ödüldü.

Olgunluğuyla ilgili soruların ortasında, taslakta toplam 59. sıraya düştü. Ardından, bu sezon 1. Hafta’da, diğer dizindeki menisküsü yırttı ve sakatlanmış rezervdeyken sekiz maç kaçırdı."Asla pes etmem, dedi. "Herkes taslaktaki düşüşümü biliyor ve sonra buraya gelir gelmez yaralanma sonrası yaralanma. Cehennem gibiydi. Köşemde hiç ayrılmayan insanlar vardı. Ayrıca olumsuz insanlar da vardı.

Ben zihinsel olarak gerçekten güçlüyüm. Tüm dış seslerin bana ulaşmasına izin vermedim. Sadece öğütmeye devam ettim ve buraya bir nedenden dolayı geldiğimi biliyordum. Gösterene kadar durmayacaktım."Redskins’in genç yetenek vaadiyle yeni bir koçu ikna etmesi ve hayran kitlesini heyecanlandırması gerekiyor. Pazar günü, kilit rollerde 25 yaşında veya daha genç sekiz hücum oyuncusu vardı.

25 yaşında veya daha küçük olan 12 savunma oyuncusu – başlangıçlar ve anahtar yedekler – kullandılar. Washington’a 646 atış ve beş gol ile liderlik eden çaylak oyuncu Terry McLaurin var. Dwayne Haskins’te çok daha fazlasına ihtiyaç duyulmasına rağmen istikrarlı bir ilerleme kaydeden çaylak oyun kurucuları var. Başka hiçbir şey olmasa da bu grup iyimser.Derrius Guice, Panthers defans oyuncusu Shaq Thompson’a Pazar günü 37 yarda koşusu sırasında sert bir kol veriyor.

 Fotoğraf William Howard / Icon Sportswire"Haskins, harika bir üçlememiz olduğunu söyledi. "Bir sürü genç adam öne çıkıyor. Sezonun geri kalanında ve kariyerimizin geri kalanında büyümeye devam ederken, birlikte çok ölümcül olabiliriz."Bunun gerçekleşmesi için önümüzde uzun bir yol var, ancak Pazar günü gibi günler Redskins’e bu sezon eksik oldukları bir şeyi veriyor: Umut. IR’den döndüğünden bu yana üç maçta Guice bazı işaretler gösterdi: İki hafta önce Jetler’e karşı 45 yarda bir perdede gol attı; Sadece 6 veya 7 yardlık kazançlar için bile olsa, diğer zamanlarda defans oyuncularının arasından geçecekti. ESPN + NFL PrimeTime’da NFL PrimeTime, her günün playoff maçlarının ardından genişletilmiş önemli anlar ve analizlerle bu sezon sonrası devam ediyor.

ESPN + 10 Aralık 2019’da İzle John Keim ESPN Personel Yazarı Kapat 1994’ten beri Washington Examiner ve diğer medya kuruluşları için Redskins’i kapsıyor Redskins hakkında üç kitap ve Twitter’da Cleveland BrownsFollow’de bir kitap yazmış veya ortak yazmıştır ASHBURN, Va. – Washington Redskins geri koşarken, Derrius Guice, Pazar günü Green Bay Packers’a kaybettiği maçta sol MCL’ye zarar verdi.Redskins Salı günü öğleden sonra Guice’i sakatlanan rezervlere koydu, ancak sakatlığını detaylandırmadı.rulette en cok gelen numaralar Packers’ın güvenliği Darnell Savage’ın sol dizindeki darbeyi ucuz bir atış olarak nitelendiren Guice, Pazar günü Philadelphia’ya karşı oynayacağı maç için çoktan elendi ve Pazartesi günü, diğer ligamentlere herhangi bir hasar olmadığını gösteren bir MRI yapıldı. Guice, bu sezonun başlarında ameliyat gerektiren yırtık bir sağ menisküsle sekiz maç kaçırdı. Sol ACL’sini 2018 sezon öncesi yırttı. Bu sezon beş maçta Guice, 245 yard ve iki gol için 42 kez oynadı ve Redskins’in bu pozisyondaki geleceği için umut verdi.

20 yarda veya daha fazla yarda üç koşu artı bir ekran geçişinde 45 yarda bir gol attı. Pazar, 23 yarda koşunun sonunda Savage yandan gelerek sol dizinden ona vurduğunda yaralandı. kask. Guice daha sonra bunu tweetledi "ucuz bir atıştı !!" ve Savage dedi "diz yaralanmalarımın geçmişini biliyor ve doğruca onlara yöneldi …" Tweet daha sonra silindi.Guice ayrıca sonuçların daha kötü olmadığı için minnettar olduğunu tweetledi. LSU’nun 2018 ikinci tur seçimi için zorlu bir yol oldu, ilk sezon öncesi maçında uzun bir koşunun sonunda sol ACL’sini yırtıp 2018 sezonu boyunca onu bayılttı.

Daha sonra Philadelphia’daki bu yılki sezon açılışında sakatlanmış rezervlere inmesine ve sekiz maçı kaçırmasına neden oldu. Döndüğünden beri Adrian Peterson ile ayrıldı. Peterson ana oyuncu olarak devam etti ve Washington’a 720 yarda koşarak liderlik etti. Peterson, bu sezon 1000 yardaya ulaşırsa 500.000 $ bonus kazanıyor. Ara baş antrenörü Bill Callahan Pazartesi günü Guice ile bir süre konuştuğunu söyledi. Guice geçen sezonu hayatının en zoru olarak nitelendirdi çünkü futbol ilk kez elinden alındı."Callahan, bu adam iyimser, pozitif, tüm binadan daha fazla enerjiye sahip, bu yüzden onu engellemeyecek, boğmayacak veya onu hiçbir şekilde engellemeyecek, dedi. "Adamı seviyorum, enerjisini ve her gün masaya ne getirdiğini, toplantı odasına nasıl geldiğini, çalışma alanına nasıl gittiğini seviyorum.

O sadece bir enerji demeti ve bize çoğu takımın sahip olmadığı bir katalizör veriyor. Koçluk yapmak çok eğlenceli. Anlayışlı, zeki, sezgisel – Onunla ilgili tüm bu nitelikleri ve özellikleri seviyorum. Ve ne var biliyor musun?

Rehabilitasyon uzun sürerse, uzundur. Kısaysa kısadır. Ama bunu biliyorum, ihtiyacı olan her şeyi rehabilitasyona koyacak, daha fazlasını değilse." 3 Ağu 2020John Keim ESPN Personel Yazarı Kapat 1994’ten beri Washington Examiner ve diğer medya kuruluşları için Redskins’i kapsıyor Redskins hakkında üç kitap ve bir Cleveland BrownsFollow’de Twitter’da yazmış veya ortak yazmıştır Washington’un NFL franchise’ını değiştirdiği telaşlı bir hafta boyunca Antrenör Ron Rivera, tatil zamanı olması gereken zaten kaotik bir ayı takip eden 87 yılın ardından gelen isim, kendini tekrar tekrar ailesinden, arkadaşlarından ve medyadan gelen bir soruyu yanıtlarken buldu: Kendinizi neye soktunuz? The Washington Post’tan bir rapor Bu, cinsel taciz ve sözlü taciz iddiasında bulunan 17 kadının (daha önce Washington Futbol Takımı için çalışan 15’i ve ekibi takip eden iki muhabir) serbest bırakılmalarına saatlerce kaldığını ortaya çıkaracaktı.Fırtınanın gözünde bile – raporun beklentisi vardı. günlerdir inşa ediyor – Rivera, Washington’un lideri olma arzusu konusunda kararlıydı."Uzun süredir buradayım, dedi Bu iyi çünkü Washington’un dönüşü zaman alacak. 58 yaşındaki Rivera, The Post’un bildirdiğinin ötesine geçen zehirli bir kültüre sahip bir örgütü miras aldı. Geçmişte ve günümüzde, değersiz hissettiklerini, düşük ücret aldıklarını ve değerlerinin altında değer gördüklerini söyleyen çalışanları kapsar.

Bu arada taraftar kitlesi tartışmalardan yoruldu ve kaybetmekten yoruldu.Editor’s Picks Washington’da Bruce Allen yönetiminde yanlış gidenler – ve bundan sonra ne var? 2020 olayları Washington Football Team’in doğudaki 2380 millik Washington antrenman kampına olan yolculuğunu nasıl değiştirdi? Sorunlar, 2019 sezonundan sonra kovulan eski takım başkanı Dan Snyder’in uzun zamandır üst düzey teğmeni Bruce Allen’a atfedildi. koçluk yaptığı takım Carolina Panthers ile birlikte iyi bir atmosfer geliştirmesiyle tanınan Rivera geliyor. sekizden fazla sezon için (2011’den 2019’a). Oradaki kültürü, oyuncularıyla ve organizasyondaki herkesle olan ilişkilerinde etkiledi; aynı şeyi Washington’da da yapmayı planlıyor, burada Allen’ın Snyder’ın arkasında 2 numaralı iktidar rolünü üstlendiği."Rivera, ilerledikçe herkesin anladığından emin olmak istediğim belirli kurallar ve tavırlar olduğunu söyledi. "Herkesin bir şey yapmadan önce ‘Yapacağım şey kazanmamıza yardım edecek mi?’ Diye düşünmesini istiyorum. Bir saniye durup bunu düşünürseniz, netlik sağlamaya yardımcı olur."[Chicago Bears koçu] Mike Ditka’da oynayarak öğrendiğim bir şey, sahipleneceğiniz ve ona daha fazla yatırım yaptığınız ve bunun için çok çalıştığınız bir atmosfer yaratmak istediğinizdir."Rivera’nın gidişatı değiştirmek için Washington’un oyuncularına, antrenörlerine ve ön ofisine ulaşması gerekecek. Snyder’ın yaklaşımı, 1999’da takımı satın aldığından beri serinin iki playoff galibiyetiyle kanıtlandığı gibi işe yaramadı – ve 2005’ten beri hiçbiri."Oakland Raiders organizasyonunda 30 yıl geçiren Amy Trask, CEO olarak son 16’sı olan ve NFL’de böyle bir rolde görev yapan ilk kadın olan Carolina’nın koçu Ron olarak, nihai yetki ve nihai sorumluluğun nihayetinde mülkiyete bağlı olduğunu söyledi. Rivera, her çalışanın ekibin başarısına bağlı olduğunu hissetmesini sağlamak için çalıştı.

Washington’da da aynısını yapacağını söylüyor. Jennifer Stewart / Getty Images Ancak önemli olması için en üstte vurgulanması gerekiyor."Kariyerimde bulduğum şey, eski bir Procter olan Scott Mautz, & Zehirli çalışma kültürlerini analiz etme konusunda uzman olarak kabul edilen Gamble üst düzey yöneticisi, "kültürle başlamasıdır. … Kültürle başladığını anlamayanlar, en zor zaman geçirenlerdir."Rivera’nın dediği gibi geçen ay çılgınca geçti. Snyder’a franchise’ın isim değişikliğinde yardımcı oldu, iki işten atma ve bir emekliliğe yol açan cinsel taciz iddialarını araştırdı ve koronavirüs salgını sırasında kariyerinin en sıra dışı eğitim kampını başlattı."Rivera, bir dizi [duygu] yaşadım çünkü takımı yeniden adlandırmaktan, ortaya çıkan bazı sosyal sorunlarla uğraşmaktan pek çok şey oluyordu, dedi. "Bay Bay ile harika sohbetler yaptım.

Bazı şeyler hakkında, çok olumlu şeyler ve tartışmamız gereken bazı zor şeyler hakkında Snyder. Doğru şekilde yapmamız için ilgilenmemiz gereken şeylerin kapsamını ve anlayışını elde etmeme ve hissetmeme yardımcı oldu."Washington’da anlamlı bir değişiklik yapmaya çalışırken, Rivera’nın uzun bir yapılacaklar listesi var: Çalışanların ödüllendirilmesi Birden fazla eski çalışan, organizasyondan ayrılma nedeninin saygısızlıktan kaynaklandığını söyledi. Yıllar boyunca zamsız geçtiklerini söylediler ve yönetimin pozisyonlarını düşük ücretli iki veya üç yıllık işler olarak gördüğüne inandılar. Yönetimin franchise ile birlikte oldukları için minnettar olmaları gerektiğini düşündüklerine inandıklarını söylediler. Hangi tarafta çalışırsa çalışsın her NFL takımı çalışanlarına ikramiye vermez, ancak Washington 2015’te NFC East’i kazandıktan sonra futbol tarafı ikramiye aldı. İş tarafındakiler bir NFC Doğu şampiyonu top kapağını aldı.

Eski bir çalışan, bir iş arkadaşı bir ikramiye sorduğunda cevabın şuydu: "Ne için?"Yeni bir koçluk kadrosu, yenilenen ön büro ve geçici bir adı olan Dan Snyder’in franchise sahibi için yoğun bir sezon oldu. Mark J. Rebilas / USA Today Sports Washington’daki bölünmeye bir başka örnek: Futbol tarafı kafeteryada yemek yiyebilir; iş tarafı yapamaz. Her ekip, tüm çalışanların kafeteryada yemek yemesine izin vermez, ancak bu Washington’da takdir edilmeme hissine katkıda bulunur.Bir kaynak, bu konunun Snyder ile sık sık gündeme getirildiğini söyledi. Kişi bunun bir "sınıf ayrımının büyük kaynağı" ve Rivera, bu değiştirilirse, oyuncular bittikten sonra yemek yemek zorunda kaldıkları anlamına gelse bile bir kahraman gibi görünebilir. Çalışanlar bazen diğer NFL takımlarındaki meslektaşları ile üzüntü hikayelerini değiş tokuş ederdi.

Washington’dan gelen hikayeler, maaşlar ve ikramiyeler söz konusu olduğunda veya öğle yemeğini yiyemeyecekleri yerlerde neredeyse her zaman diğer NFL takımlarının hikayelerini geride bıraktı."Eski bir çalışanımız, işte o zaman bunun böyle olmadığını anlayacağımızı ve hayal kırıklığına ve nihayetinde ciroya neden olduğunu söyledi. 2018 sezonu bittikten kısa bir süre sonra 40’tan fazla çalışan Washington organizasyonundan ayrıldı."Uzun vadede eski bir çalışan şöyle dedi: "ciro nedeniyle doğru olanı yaptığınızdan daha fazla para harcıyorsunuz."Ekip çalışanlarıyla bağlantı kurun Bu, Rivera’nın kendi başına başarması zor olacaktır; oyunları kazanmak için tutulmuştu ve enerjisini oraya adaması gerekiyordu. Kazanmazsa, franchise kültürünü yeniden inşa etme girişimleri kısa ömürlü olacaktır. NFL Ulusunun En İyisi • Rivera, maçı kaçırmadan nasıl kanserle karşılaştı • Kızı Bryant’ın NFL geri dönüşünü sağladı • İçinde Kovboylar’ın 18 gün içinde çalkantılı bir şekilde parladı • Williams’ın devrilmesi parlıyor Jets’in kusurlarına ışık tutuyor • Broncos’un Lock’tan görmek istediği şey Ancak erişilebilir olmak, geçmişte ve günümüzde çalışanların gerekli olduğunu söylediği bir şey."Eski bir çalışan, Ron’un futbolla başa çıkması gerektiğini söyledi. "Herkesin etrafında toplanabileceği, insanlara sırtını hafifçe vurabilecek ve pantolona bir tekme atabilecek bir ilişki insanına ihtiyaçları var.

O kadar zor değil. Özel bir yer olma potansiyeline sahiptir."Joe Gibbs, koç olarak ikinci bir görev için Washington’a döndüğünde (2004’ten 2007’ye), zaferlerden sonra iş dünyasındaki çalışanları tebrik etmek için binadan geçecekti çünkü kapsayıcı bir atmosfer geliştirmek istiyordu. Panterler."Rivera, her şeyden önce görülmesi gerektiğini söyledi. "Sadece iki dakika da olsa her zaman iş tarafına geçirdim. Her gün durup resepsiyonistle konuşurdum. …

Sadece etrafta olmak ve insanlarla bağlantı kurmak ve onlarla konuşmak ve onların bunun bir parçası olduklarını hissetmelerine izin vermek."İşletme sahibi Jerry Richardson işyerinde suistimalden sonra zorla işten çıkarıldığında Carolina’da bulunan Rivera, sözlerinin etkili olduğunu biliyor; dinlemenin de önemli olacağını biliyor."Rivera, gerçekten açık kapı politikası istiyorum, dedi. "Bunların çoğu [Carolina’da] oldu ve insanlar konuşmaktan korktu. …